• Office PGE
  • Base Datos
  • Diseño Web
  • Cursos Actic

Office PGE

Codelta desenvolupa Office PGE, ERP amb tecnologia Office.

Amb Office PGE s'obre una nova forma de treballar en l'Empresa. Per primera vegada els documents (Factures, Albarans, Comandes etc.) són tractats com a objectes, la qual cosa significa que es poden copiar, pegar, duplicar i manipular amb tota llibertat com un objecte de Microsoft Office.

Les noves i potents eines Microsoft permeten Filtrar, Ordenar, Consultar i Cercar de manera fàcil i intuïtiva, aportant a l'usuari totes les seves necessitats sense requerir coneixements previs d'informàtica.

Anar a la web

tab-4-pge

DISSENY I ADMINISTRACIÓ
DE BASES DE DADES

Codelta és una empresa especialitzada en bases de dades que ofereix suport, manteniment, assessorament i suport a aquells projectes que involucren manejos de dades. El nostre equip està formada per professionals altament capacitats, amb més de 10 anys d'experiència i amb la dinàmica necessària per atendre i cuidar la valuosa informació de la seva empresa.

Demani un pressupost sense compromís: 933 933 400

Més informació

Base de Datos

Disseny Web

Si busca el creixement del seu negoci a través d'Internet, confiï en la nostra experiència. Amb el treball dels nostres dissenyadors, planificarem la seva pàgina web per arribar a l'èxit empresarial a través d'una comunicació eficient.

Serveis de disseny web:

Disseny Web Corporativa, Disseny Botiga Virtual, Disseny Portal Informatiu, Disseny Blog, Catàlegs Virtuals i Disseny Software de Gestió.

Demani un pressupost sense compromís: 933 933 400

Més informació

Diseño Web

CURSOS MONOGRÀFICS DE 20H

Disposem d'un equip de professorat amb gran experiència formativa i en actiu. Comptem amb unes instal·lacions amb l'equipament informàtic necessari per a cada especialitat impartida.

Les nostres especialitats formatives són les àrees d'informàtica i administratiu comercial.

Comptem amb les últimes tecnologies didàctiques en la impartició dels nostres cursos.

Més informació

CURSOS MONOGRÁFICOS DE 20H